Trubači Vrnjačka Banja

Iz centralne Srbije potiče više dobrih stvari, kao što je u Raškom okrugu Vrnjačka banja, tako i najbolji turizam, veliki broj festivala i drugih događaja su upravo iz najveće banje i najpoznatije u Srbiji. Postoji još jedna stvar zašto je Vrnjačka banja poznata, po trubačima, i to najboljim u Srbiji, orkestrom trubača Stefan Stankovic.

Kada se dve najbolje stvari spoje, za idealan provod i slavlje ne treba puno, samo Vi. Godinama za redom, nastupamo i bivamo pozivani na sva slavlja u Vrnjačkoj banji. Trubači za Veselja iz Leskovca, često su pesme izvodili pred brojnom publikom na raznim javnim događajima i skupovima u ovom delu centralne Srbije.

I svakako da smo zapažani, jer naše trube za Vas u Vrnjačkoj banji, čule su se na svadbama, mnogim krštenjima, rođenja deteta, kada postoji želja da se draga osoba iznenadi tu je Trubacki Orkestar Stefan Stankovic.

Potražite nas i vidite nas hvalitet Rezervisite nas za vasa slavlja u Vrnjackoj Banji.
Pročuli smo se i proslavili nastupom u Seriji Bela Ladja u 80,81 i 82 Epizodi na RTS1
Vrnjačka banja, mesta u blizini, i sva centralna Srbija, više puta nas je pozivala da ponovo sviramo, jer svaki od naših članova orkestra, se trudi za svakog Vašeg gosta, sa velikim repertoarom pesama koje najbolje izvodimo.

Kontaktiraj te nas za vasa slavlja Trubaci Vrnjacka Banja 0612932607

Trubači Vrnjačka Banja

POZOVITE NAS 061 293 26 07

PIŠITE NAM

facebook viber whats_app instagram

PRATITE NAS

trubaci leskovac +381612932607